• Beste Winkelketen van start

    De winnaars zijn bekend!

    Op het gala zijn de winnaars van de overalltitels en vakprijzen bekendgemaakt!

    Bekijk de winnaars!

Het concept ABN AMRO Retailer of the Year is het platform voor verkiezingen voor en door retailers.
De volgende verkiezingen vallen onder het concept:

Juryprijs Beste Start-up Award
In tijden van crisis durven ondernemende geesten het nog altijd aan: een nieuw winkelconcept starten. Deze juryprijs stimuleert en beloont de Beste Start-up. Op 11 februari werd op het World Tennis Tournament de juryprijs Beste Start-up Award uitreikt aan LENA.

Juryprijs Beste Retail Innovatie Award
Het meest innovatieve idee binnen de Nederlandse retailsector. Retailers of bedrijven die actief zijn als toeleverancier of als dienstverlener voor retailers maakten kans op deze Award. Op 2 juni werd tijdens PROVADA de juryprijs uitgereikt aan Yippie!

Publieksprijs Beste Winkelkten van Nederland
De grootste consumentenverkiezing in de Retail op basis van klanttevredenheid gemeten. Op 1 mei 2015 startte de publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland. Consumenten kunnen tot en met 31 juli 2015 hun favoriete retailers beoordelen.

Publieksprijs Webshop Awards Nederland
De verkiezing waaraan alle webshops in Nederland kunnen deelnemen en zichzelf kunnen benchmarken ten opzichte van vele winkels. Op 1 mei 2015 startte de publieksprijs Webshop Awards Nederland 2014-2015. Consumenten kunnen tot en met 31 juli 2015 hun favoriete retailers beoordelen.

Publieksprijs Cross Channel Award
De consument ziet geen kanalen. De ideale combinatie van online en offline maakt een retailer tot winnaar van de Cross Channel Award. Winkelketens met een webshop maken automatisch kans op deze publieksprijs.

Vakprijzen
Via mediapartner RetailTrends worden vakgenoten opgeroepen om namen door te geven van Retail Executives en Retail Managementteams.
Vervolgens zal er een top 10 worden beoordeeld en uiteindelijk blijft er een top 5 over die wordt uitgenodigd voor het gala op Landgoed Duin & Kruidberg.
Welke ‘vak-collega’ wilt u nomineren?

Nomineer uw favoriete Mangementteam & Retail Executive

00-ABN-AMRO.jpg01-wereldhave.jpg02-qanda.jpg03-staatsloterij.jpg04-demandware.jpg05-salesforce.jpg06-yourgift.jpg07-ABN-AMRO.jpg07-vanas.jpg08-opiness.jpg09-retailtrends.jpg10-telegraaf.jpg11-BloomyPro.jpg11-nuon.jpg12-qandapanel.jpg